WallPipe skal til verdensudstillingen EXPO 2020 i Dubai

WallPipe skal til verdensudstillingen EXPO 2020 i Dubai - WallPipe

Vi hos WallPipe er utrolig glade for at kunne deltage i EXPO 2020 Dubai og endnu mere glade for den eksport- og markedsføringsaftale, vi har fået indgået med Danish Business Pavilion. Denne mulighed vi har fået, gør at vi kan få testet vores produkter, på et internationalt plan i mere end 15 måneder. Samt vil det give os en stor adgang til et kæmpe publikum af potentielle kunder. Både før, imellem og efter verdensudstillingen 20/10/20.

Jan Bak fra Danish Business Pavilion, der udover at være direktør for Danish Business Pavilion også driver en ingeniør- og arkitektvirksomhed i Dubai, har fortalt at ”Lampen vil sikkert passe ind i de ofte rå rustikke miljøer, der konstant skyder op i regionen. Såvel kontorer som restauranter, hoteller og mange flere efterspørger alle nytænkning og bæredygtighed. WallPipe er oplagt til større installationer i det private hjem, såvel som i virksomheder og offentlige miljøer”

 

EXPO 

EXPO er et projekt der bringer verden sammen i et stort og fælles mål. For at inspirere og finde løsninger på grundlæggende udfordringer, som menneskeheden står overfor i dag. I 2020 vil verdensudstillingen have 3 undertemaerne som er mobilitet, muligheder og bæredygtighed.

EXPO har 4 forskellige typer af udstillinger, som er organiseret i regi af BIE, som er:

  • Verdensudstillinger: Verdensudstillingerne er blevet afholdt siden 1851 og finder sted hvert 5 år. De bliver afholdt i maks 6 måneder.
  • Specialiserede udstillinger: specialiserede udstillinger er blevet afholdt siden 1936 og finder sted med 1 til 2 års mellemrum. Udstillingerne bliver afholdt i maks 3 måneder.
  • Horticultural: Horticultural er blevet afholdt siden 1960. Denne type udstilling omhandler landbrug, fødevarer, mv. Den findes sted mellem 2 verdensudstillinger og har et interval på mindst 2 år.
  • Triennale di Milano: Triennale di Milano er blevet afholdt siden 1933 og handler om arkitektur og kunst. Denne type udstilling findes sted regelmæssigt i Milan.

 

EXPO historie

EXPO har over en 250 års lang historie og startede helt tilbage i England i 1756, hvor udstillingen var privat sponsoreret. I 1851 har udstillingerne været organiseret centralt. i år 1928 blev verdensudstillingerne (EXPO) koordineret af (BIE) Bureau International des Expositions. I Verdensudstillingen i Dubai 2020, vil hele 192 nationer deltage i EXPO, ud af 196 nationer.

Hos EXPO vil Danmark deltage under navnet Danish Business Pavilion. Pavillonen vil blive genbrugt 100% efterfølgende. Det betyder at bygningen vil blive flyttet og genopføres som en dansk fritidsskole, børnehave og udstillingslokale for danske produkter. Nogle kilometer inde mod byen.