WallPipe med i Løvens Hule

WallPipe med i Løvens Hule - WallPipe

 

Vores Eventyr i Løvens Hule: En Aften med Spænding og Succes

På en mindeværdig torsdagsaften, den 16. januar 2020, trådte vores team ind i spotlightet af Danmarks mest elskede iværksætterprogram, Løvens Hule, som udsendes på DR1. Kendt for sin primetime visning hver torsdag kl. 20.00, byder Løvens Hule iværksættere velkommen til at præsentere deres virksomhedsideer foran et panel af fem erfarne investorer - løverne - i håb om at sikre en investering.

Denne aften var det vores tur til at stå ansigt til ansigt med løverne. Kulissen, med sine løst siddende brædder og tynde vægge, overraskede os, men det mindskede ikke vores beslutsomhed. Da Lisbeth præsenterede vores virksomhed, WallPipe, og søgte 75.000 kr. for 10% ejerskab, vakte det straks interesse hos Jan Lehrmann og Christian Arnstedt. Med en værdisætning betydeligt under det sædvanlige niveau i Løvens Hule, blev forhandlingen intens.

Jan Lehrmann foreslog et partnerskab med en af hans tidligere investeringer, mens Christian Arnstedt stillede et modbud på 300.000 kr. for halvdelen af virksomheden. Lisbeth, drevet af en vision om vores virksomheds fremtid, valgte at forhandle med Christian, hvilket resulterede i en aftale på 300.000 kr. for 45% af WallPipe.

Dette partnerskab med Christian Arnstedt markerer et betydningsfuldt skridt fremad for WallPipe, ikke kun i form af finansiel støtte, men også ved at bringe uvurderlig ekspertise og netværk til bordet.