Vi fylder verden med lort!

Vi fylder verden med lort! - WallPipe

Helt bogstavelig talt fylder vi verden med lort. Hvert år ender der ca. 20 millioner tons plastaffald i verdenshavene. Det svarer til 54.794 tons affald om dagen. Det altså 38 TONS affald i minuttet der ”bare” ender i verdenshavene på den ene eller anden måde.

Hvis vores nuværende forbrug af plastik fortsætter på den måde som det gør nu, vil der potentielt i 2050 havne 600 millioner tons affald i verdenshavene.  

Fortsætter denne udvikling vil der i 2050 være mere affald i verdenshavene end der er fisk i vandet! Vi mennesker regner ikke med at f.eks. det affald vi smider i havene eller for den sags skyld andre steder rundt omkring i verden kan ende med, at ende i vores egne kroppe, men det gør det før eller siden da fisk osv. spiser af alt det vi smider ud og vi mennesker stopper næppe med at spise fisk. 

Det er vigtigt at vi mennesker gør alt hvad vi kan for at formindske spild, men det er mindst lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere at virksomheder formindsker spildet.

Vi ved godt at vi ikke kan redde verden, men vi gør vores bedste for at hjælpe til der hvor vi kan. Når du køber vores produkter, har du gjort et bæredygtigt køb. Du hjælper altså en lille smule med at give fremtidens generationer en renere verden at leve i.
Vil du vi mere om hvordan produktionen af WallPipe lamper forgår så kan du læse vores tidligere blog WallPipe genbruger materialer fra lokalborgernes hjem.