Privatlivspolitik - Wallpipe

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger
Behandling af personoplysninger
I forbindelse med dit køb hos WallPipe IVS har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

•Dit navn
•Din adresse
•Din e-mailadresse
•Dit telefonnummer
•Dine betalingsoplysninger

Disse oplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen [samt i en efterfølgende periode på 5 år, iht. Bogføringsloven]. Herefter bliver oplysningerne slettet.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, GLS, med henblik på levering af dine indkøb.
Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på contact@wall-pipe.com
Indsamlingen af personlige oplysninger
Indsamlingen af personlige kundeoplysninger på WallPipe.dk sker inden for rammerne af eksisterende lovgivning og EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR).

WallPipe indsamler informationer fra brugere fra tre kilder:
- Fra cookies, når du besøger vores websites, f.eks. IP-adresse, land, viste sider, viste kategorier, viste mærker, interaktion/klik og søgninger.
- Fra køb, f.eks. demografiske data, e-mail adresse, betalingsoplysninger, varer, ordrebeløb, mærker og hyppighed. Herunder transaktions-e-mails, f.eks. ordrebekræftelse & forsendelsesbekræftelse.
- Fra brugeradfærd og -engagement i den afsendte kommunikation, herunder e-mails, f.eks. åbningsrate, klikmønster og interesseområde.
Formålet med indsamling af informationerne tjener forskellige områder:
- Forpligtelser. For at opfylde vores forpligtelse til dig som kunde eller bruger af vores service – som f.eks. køb, fakturering, kundeservice og kundeklub.
- Kundeservice. For at kunne udføre kundeservice via e-mail, chat eller telefon. Besvare spørgsmål i forhold til en ordre eller tidligere ordrer, rette fejl og vejlede kunden.
- Markedsføring. At vise inspiration, produkttilbud/services og personlige anbefalinger via web, e-mail og via tredjepartsmarkedsføring.
- Kundeoplevelse. For at forbedre kundeoplevelsen ved interaktion med WallPipe, som f.eks. personliggørelse af din oplevelse, udvikling af nye funktioner og produkter. Dette omfatter også at administrere, beskytte, drive og vedligeholde vores websites, systemadministration og sikkerhed og give samtykke til statistikker om brug af sitet, køb og til at forbedre forståelsen af vores kunders foretrukne produkter.
- Bedrageri og risiko. For at forhindre bedrageri og udføre en rimelig risikovurdering.
- Lovgivning. For at overholde den til enhver tid gældende lovgivning.

Browsing
Når du besøger WallPipe, indsamler vi informationer om alle besøg på vores website. Vi anvender disse informationer til at forbedre din brugeroplevelse, evaluere brugen af individuelle elementer på siden og til at understøtte vores markedsføring.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Statistik værktøj
Vi anvender forskellige analytiske værktøjer, som f.eks. Google Analytics, der hjælper os med at indsamle statistik om brugen på WallPipes website, og til at give dig en bedre oplevelse.

Markedsføring/re-targeting
WallPipe arbejder sammen med virksomheder for at forbedre vores onlineannoncering for at sikre, at du kun får vist relevante annoncer. I denne forbindelse anvender vi følgende leverandører: Facebook, Instagram og Google.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

WALLPIPE IVS
CVR: 39880776
Kundeservice tlf.: +45 20 96 11 94
E-mail: contact@wall-pipe.com
Website:www.wallpipe.prestaexperten.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at kontakte os på contact@wall-pipe.com

Hvis du ønsker at klage over WallPipes behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.